Article Image
read

Fælles fest, eller anden anledning til at give en gave til et par i 20'erne, så er her 10 gaveideér.

Hotelophold

Tid til at nyde hinanden, og få oplevelser samme er dyrebart. Et hotelophold giver mulighed for at nyde hinanden og omgivelser. Skal det være “over the top” så vælg et sted med mulighed for wellness, eller en exceptionel restaurant.

Hotelophold

Brætspil

Nordisk spil tilbyder et bredt udvalg af diverse spil. Partners er det perfekte spil til paraftenter, Ticket to ride kan derimod også spilles når man er to personer.

Partners

Kay Bojesen turtelduer

Kay Bojesens smukke turtelduer i egetræ, er den smukke gave til et par. De vil passe ind i hvert et hjem, som et symbol på kærlighed og nærvær.

Kay Bojesen turtelduer

Håndklæder

Södahl har et bredt udvalg af lækre håndklæder. Der er mulighed for at gå all the way, og købe hele sæt, eller 2 lækre badehåndklæder.

Södahl håndklæder

Massage

Efter en stor fest er det tid til afslapning, en par massage er den perfekte måde.

Massage

Stel til hverdag og til fest.

Er det tid til at udskiftet servicen i hjemmet, eller drømmes der om at kunne servere middag i smuk kongeligt porcelæn. Prismæssigt er her mulighed for at gå begge veje. Ikea i den lavere prisklasse med et fuldt sæt service, i den anden retning kan der startes på en samling af f.eks. Royal copenhagen porcelæn eller Bjørn Wiinblad.

Royal Copenhagen

Adgang til forlystelsespark

En oplevelse er ofte den gave som varer for evigt. Billetter eller sæsonkort til en forlystelse, er det perfekte mulighed for at skabe minder.

rutsjebaner og pariserhjul

Espressomaskine

Til de kaffeelskende er en espressomaskine helt perfekt. De findes i alle størrelser og farver, og dermed også i flere priskategori. Maskinen som giver glæder hver dag. Whiteaway.com har et bredt udvalg.

DeLonghi Magnifica S Espressomaskine - ECAM 21.117.B

His and hers nøgleholder

En sjov men nyttig gave er “dine & mine” nøgleholder. De fleste oplever at skulle lede efter nøglerne, med disse nøgleholdere har man hver sin holder til nøglebundtet. Endnu bedre, de pynter fint på væggen, og der findes forskellige versioner så der er et sæt til alle par.

His and hers nøgleholder

Plakat

By Frank stickmen er de perfekte par plakater. To plakater som er sammenhængende gennem budskabet, skal opleves. Der findes flere versioner, og størrelser. Skal det være personligt, så er det navneleg.dk som kan hjælpe med en personlig plakat.

STICKMEN – HYGGE

Blog Logo

Rikke Christiansen

Stifter af 10Bedste.dk


Image

10bedste.dk

Find det du mangler

Tilbage til forsiden