Top 10 gaver til ham

Top 10 gaver til ham

Skal du købe en gave til manden i dit liv? Om det er ægtemand, kæreste, far eller søn, så kan han bruge en af disse gaver, eller du kan finde inspiration til den helt rette gave.


NES Classic Edition

Forkæl ham med et nyt spil til playstationen eller en NES Classic Edition spillekonsol. Og giv ham naturligvis tid til at nyde gaven.

Koncertbilletter

Billetter til en koncert med hans favorit band, eller gavekort til køb af billetter. Det kan også være gavekort til et comedy show eller det lokale sportshold. Har du ikke lyst til at deltage selv, så aftal med en af hans kammerater, om at tage med.

En lækker bluse

Det kan være kedeligt med tøj som gave. Dog kan lykken være at finde den helt rigtige bluse, et sted som Dedicated Brand har et mindre men unik udvalg. Vigtigst er at huske, det er ham gaven skal bringe lykke, ikke dig.

Star Wars - Millennium Falcon

Philips Hue

Der findes oceaner af teknik, så lyt når han fortæller, eller tjek med hans kammerater. Noget teknik som kan komme dig til gavn, er Philips Hue. Det er smarte pærer, som sættes i en alm. fatning, så lampen skal ikke skiftes. De giver mulighed for at skifte farve, styre styrken, og bedst af alt du kan gøre det hele fra mobilen.

Bliver det et hit så findes der et utal af tilkøb som helt sikkert vil bringe glæde.

Wellness

Trænger han til forkælelse? Så giv et gavekort til den lokale barber shop (eller massør). Bare fordi man ikke gør den slags normalt, så er det altid rart at blive forkælet. Det kan også være et gavekort til massage udført af dig.

Sportsudstyr

Dyrker han sport, så mangler han sikkert tøj eller nyt udstyr. Det kan også være han trænger til at kærligt hint om at komme igang igen, så er her muligheden.

Er han gamer?

Er han til online spil så kan Gamestop hjælpe dig. De har mange forskellige spil. Ved du ikke hvilket spil han mangler, så giv ham et gaverkort ti lBattle.net eller Steam (gavekort til spil online).

En god Whiskey

Er han til whiskey, så lad ham nyde det at flotte glas. Og giv ham en flaske af hans favorit samme med, eller gå til jeres lokale forhandler og overrask ham med en ny.

Whiskey Glas

Ølsmagning

Køb et gavekort til ølsmagning, du kan selv tage med eller overlade det til en kammerat. Du kan sikkert finde en lokal bar som tilbyder ølsmagning, ellers findes der gave bokse. Det kan naturligvis også være, vin, rom osv.

Ølsmagning

Sjove spil

Mangler du en “gave for sjov” så findes et utal af “toilet spil”. Toilet golf eller toilet basket, bare google så kan du købe det online.

Minigolf til toilettet